Mededelingen

De Rooij Loodgieters bv
Hagenaar bouw Aannemingsbedrijf
Kat loon & administratie
Koning en De Raadt incassospecialisten
MKB-Online.nu webdesign
Logo Hotel De Prins Westzaan

Mededelingen

Excursie AFAS Stadion Alkmaar

Na een succesvol bezoek aan Afvalzorg in Nauerna op 3 oktober gingen de leden van het Bedrijvencontact Westzaan op 28 november richting Alkmaar voor een excursie naar het AFAS Stadion. De ontvangst en de afsluitende borrel van deze geslaagde en tevens laatste bijeenkomst in 2017 vond plaats in de Zaanse box, waar tijdens de thuiswedstrijden van AZ veel Zaanse ondernemers hun relaties ontvangen. De Z van AZ staat tenslotte voor Zaanstreek. Een uitgebreide rondleiding voerde de leden van het Bedrijvencontact o.a. langs de bestuurskamer, de kleedkamers, het spelershome en de perskamer. Na afloop gaven de leden te kennen dat zij met name deze, maar ook de andere, excursies zeer op prijs hebben gesteld. Met andere woorden: bestuur ga voort op deze weg!

Kennismaking nieuwe ZON-voorzitter

Jan van Run, voormalig Statenlid en Gedeputeerde van Noord-Holland, is op 10 oktober verkozen tot nieuwe voorzitter van het Zaans Ondernemers Netwerk ZON. In het kader van zijn kennismaking met de aangesloten bedrijvenverenigingen kwam hij – samen met bestuurslid Peter Bottelier – op 21 november naar Westzaan. Van het bestuur van het Bedrijvencontact Westzaan wilde hij weten wat er leeft bij de ondernemers in dit deel van Zaanstad. Verder werd gesproken over de financiële bijdrage van het Bedrijvencontact aan de Zon en over de inspanningen van de Zon voor de Zaanse ondernemers.

SHIP IJmuiden

Op 6 juni maakten de leden van het Bedrijvencontact een geslaagde excursie naar het Sluis en Haven Informatie Punt (SHIP) en ’s werelds grootste sluis in aanbouw in IJmuiden. Hier werd uitgelegd welke grote veranderingen de nieuwe sluis tot gevolg zal hebben voor het havengebied van Amsterdam waaraan ook Westzaan grenst. Door bijeenkomsten te organiseren met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen in de Metropoolregio Amsterdam geeft het bestuur van het Bedrijvencontact Westzaan haar leden de gelegenheid om daarop aan te haken.

Nieuwsbrief

info@bedrijvencontactwestzaan.nl  |  Secretariaat: p/a Kerkbuurt 31, 1551 AB Westzaan

info@bedrijvencontactwestzaan.nl
Secretariaat: p/a Kerkbuurt 31, Westzaan